Üdítően jó dolog a pörkölt lét 118.
Gondoltam felvilágosítalak benneteket arról hogy életem mekkora fordulatot vett és testem-lelkem átdeformálódott egy szebb, csodálatosabb alakba, ami a pörköltben nyilvánul meg. Hogy milyen pörkölt, hát azt hiszem napról napra alakulgatok, és olyan ínyenc falatok válnak szerény lényemből, hogy azt egyelőre még én magam sem lennék képes megfogalmazni. Minderre drága bloggertársam Krumpli döbbentett rá, akivel azt hiszem megtaláltuk a tökéletes hangsúlyt a Vörösboros-gombás marhapörkölt krumplis tarhonyával ételeként megvalósulva. Igazi konyhai remekmű.
Amiótaq pörkölt lettem, teljesen megváltozott körülöttem a világ. Sokal boldogabbnak érzem magam, és sokkal kipihentebbnek, most hogy pörköltként folytathatom mindennapjaimat. Egyszerűen megkönnyebbülést hozott ez a hihetetlen átalakulás számomra. Az elején még kicsit szokatlan volt, és olyan furcsán kellemes érzéssel töltött el hogy igen, végre beteljesíthettem sorsomat, és továbbhaladhatok ezen az úton, ami számomra megíródott.
Nincsenek többé azok a borzasztó kellemetlen délutánok, mikor úgy érzem hogy valami nincs rendjén, valami hiányzik. Végre kitöltődött az az űr, amit eddig nem tudtam eldugaszolni.
Hhh, már csak meg kéne találni az ideális partnert és kiteljesedni. Talán majd egy szép napon, hétha rámkacsint a kiválasztott.
Köszönöm Krumpli!
|
az a Vörösboros-gombás marhapörkölt krumplis tarhonyával kaja amúgy nagyon tetszik :o cefre, gomba, krumpli, PÖRKŰTBEN!!! aahhhh ízorgia.
bizony amúgy, a pörköltök nagyon magas rangon vannak a menőségi hierarchiában. a krumplik mondjuk így mindenen kívül állnak és éppen oda ugrabugrálnak, ahol jobb a parti, de a pörköltöknél mindig az, szóval királyság!
HUEHUEHUEHUEHUEHUE!!!
ne félj, jön még a pacalherceg, csak ki kell várni, az idő mocskos kis kurva, de ha jól odapaskolsz a jobb farpofájára, megszelidül egyszer. C: csak várd ki!